Om Kraft Energi med billiga solpaneler för egen el 12v 24v till 230v - Hitta billiga solpaneler Starta egen EL produktion

jakten oå kilowatten
Till innehåll

Om Kraft Energi med billiga solpaneler för egen el 12v 24v till 230v

Saker i rörelse är alltid = Energi
             Lite om KraftEnergi och våra ambitioner:

Att lösa energifrågan själv är helt enkelt det som ger bäst avkastning, på så vis blir det ” Många Bäckar Små ” på vårat jordklot och en bra miljö med förnybar energi som följd, solpaneler / solceller vindsnurra etc. blir dessutom billiga och effektiva och mer utvecklade för tillexempel skuggeffekt med mera, tiden går så det är bara att börja planera och testa er fram, och vipps så har du egen el produktion på gång.
Vi på Kraft Energi riktar oss närmat till starthjälp för er som vill skapa & producera egen el och energi.
Främst är vår ambition att sträva mot ett lönsamt koncept för den enskilda individen, dvs. småskalig energi & kraftproduktion för privat bruk.

Det kan i dagsläget primärt röra sig om naturenergi som vi alla har runt om oss i mängder, Solen & Vinden är stora energigivare och man kan lugnt säga att så länge solen lyser så finns det oskadlig och miljövänlig energi att hämta i mängder, det kan också konstateras att om solen skulle slockna så lär vi knappast behöva någon energi längre, med andra ord kan man säga att solen i sig, bidrar med ”livstids garanti”.

Webbsidan vill vi hålla så enkel, tydlig och lättanvänd som möjligt för alla, så att besökarna snabbt kan få en uppfattning om skapandet av egen kraft, och förhoppningsvis då få den ”kick” som behövs för att sätta igång med sin egen kraftproduktion.

Produktsortiment:
Vi vill i vårat produktsortiment endast föreslå det som vi anser vara det mest nödvändiga för upp start och produktion av egen natur och miljövänlig energi. Alla nämnda produktförslag  är via våra rekommenderade försäljare som har ”det mesta av det bästa”.

Vi har även en egen anläggning (Sol & Vind kraft) där vi provat ut delar av produktsortimentet i 5 års tid med goda resultat.

Kontakta oss genom att klicka på  symbolen längst ner

Skriv ut en sida genom att klicka på   symbolen längst ner


Tillbaka till innehåll